Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@04:05:26 GMT

وضعیت نگران‌کننده بیمارستان شهید انصاری رودسر

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۰۶۷۶

وضعیت نگران‌کننده بیمارستان شهید انصاری رودسر

استان‌ها > گیلان - فرماندار رودسر از وضعیت نگران‌کننده بیمارستان شهید انصاری رودسر انتقاد کرد و گفت: با همکاری و هم‌افزایی دولت، متخصصین و پزشکان، مردم و خیرین امیدواریم که هر چه زودتر اتفاقات خوبی در حوزه سلامت مردم شاهد باشیم.

به گزارش خبرآنلاین گیلان؛ نخستین مجمع سلامت شهرستان رودسر با حضور مسئولان و خیران در سالن فرمانداری رودسر تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رودسر در این نشست کلیدی‌ترین عنصر جوامع بشری را توجه به امر سلامت دانست و اظهار کرد: افزایش امید به زندگی در جامعه نیازمند توجه و اهمیت دادن به مقوله سلامت افراد آن جامعه است.

علی وارسته بهدانی اجرای طرح تحول سلامت جامعه را از افتخارات دولت تدبیر و امید در عدالت اجتماعی عنوان کرد و افزود: وضعیت بیمارستان شهید انصاری رودسر نگران‌کننده بوده و نیازمند توجه بیشتری است.

وی با اشاره به ازدیاد مراجعات بیماران از غرب مازندران به بیمارستان شهید انصاری رودسر تصریح کرد: با همکاری و هم‌افزایی دولت، متخصصین و پزشکان، مردم و خیرین امیدواریم که هر چه زودتر اتفاقات خوبی در حوزه سلامت مردم شاهد باشیم.

فرماندار رودسر با اشاره به اینکه دولت اقدامات خوبی در حوزه سلامت به مردم ارائه داشته است افزود اقدامات دولت باید مطرح شود و مردم بدانند با همه مشکلاتی که وجود دارد اما در بسیاری از حوزه‌ها تخصصی و کاربردی کارشده است که بازخوردش را چه در مردم روستا و چه در مردم شهر لمس می‌کنیم.

وارسته بهدانی بابیان اینکه مرکز اورژانس بیمارستان شهید انصاری رودسر با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و تزریق اعتبار می‌تواند به‌زودی آماده و دغدغه‌ی بسیاری از مردم را مرتفع سازد.

وی با تأکید بر اینکه از ظرفیت خیرین به‌درستی باید استفاده شود افزود: لزومی ندارد خیرین بخواهند در سیکل‌های اداری سرگردان شوند و این مسئولین دستگاه‌ها هستند اگر در بخشی از خیری دعوت کردند حتماً کمک کنند در سهل‌ترین مسیر به نتیجه برسند و به‌زودی در فاز عملیاتی پروژه‌ها قرار گیرند.

فرماندار رودسر به احترام از نظرات خیرین اشاره کرد و گفت: خیری که می‌خواهد سرمایه‌اش را برای خدمت به مردم در اختیار بگذارد یقیناً نزد خداوند ارج‌وقرب دارد و ما باید قدردان محبت و این عمل صالح او هستیم و باید از نظراتش استفاده و به آن احترام بگذاریم.

 

46

کلید واژه‌ها : بیماری کلیوی - استان گیلان - سلامت خانواده - سلامت مردان - بیمارستان - سلامت -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بیماری کلیوی استان گیلان سلامت خانواده سلامت مردان بیمارستان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • لحظه اعلام شناسایی شهید «کاروان» به خانواده اش
  • مهمان داریم/ تشییع یک شهید تازه تفحص شده گیلانی در روز‌های آینده
  • پایان ٣٨ سال چشم انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟